departament de justícia
Comissions de Serveis Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Oferta Servei d’arxius, biblioteques i efectes judicials, de Barcelona Comarques

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta Oferta per incorporar una persona del cos d’auxili judicial al Servei d’Arxius, Biblioteques i Efectes Judicials, de l’Oficina Judicial en l’àmbit territorial de Barcelona Comarques, per fer actuacions en l’àmbit de la gestió dels arxius i dels efectes judicials:

FES CLIC PER VEURE 👉Oferta (1 AJ) (21.6.21)

FES CLIC PER VEURE 👉Sol·licitud
Termini de presentació: del 21 al 30 de juny de 2021, ambdós inclosos. 

Requisits de participació

Preferentment, personal funcionari de carrera d’auxili judicial que es trobi en actiu prestant serveis a l’Administració de Justícia de Catalunya i que acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

També es tindran en compte les sol·licituds de les persones interines que prestin serveis a l’Administració de Justícia de Catalunya en el cos d’auxili judicial, o bé, que es trobin inscrites a la borsa d’interins del cos objecte de cobertura, sempre i quan es compleixin els requisits següents: -Estar en possessió de la titulació que dona accés al cos d’auxili judicial. -Acreditar els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

Salutacions,

Edited: 21.07h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]