departament de justícia
Concurs de trasllats DOGC Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Modificació del concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Tarragona

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a la modificació del concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Tarragona:

DOGC | Servei Educatiu del Baix Penedès

El DOGC d’avui publica la 👉Resolució JUS/1824/2021, de 7 de juny, de modificació de la Resolució JUS/1187/2021, de 20 d’abril, per la qual es convoca el concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Tarragona.​

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Convocatòria del concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Tarragona

Edited: 21.28h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]