Info Departament de Justícia Reunions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: REUNIÓ 14/6 _Mesa de negociació

Companys/es,

Una altra vegada, GRÀCIES 👏 al Departament hem tingut coneixement que ahir es va convocar Mesa de Negociació amb caràcter urgent només per tractar dos temes que tenien incidència inmediata, reunió a la qual com sempre ni se’ns va informar ni se’ns va convidar per a escoltar. Fem resum d’aquesta reunió:

1.- Prorroga de la vigència del Programa per incentivar l’estabilitat de les plantilles dels òrgans i oficines judicials, fiscalies i altres serveis de l’Administració de justícia a Catalunya.

Aquest programa és el que permet l’abonament del complement dels funcionaris que fan substitucions a cos superior. S’ha de renovar cada 3 anys i la vigència acaba el proper 21 de juny. S’ha acordat prorrogar el programa per 3 anys més, de manera que no hi haurà cap afectació per al personal.

2.- Continuïtat dels torns de matí i tarda en els òrgans judicials, fiscalies i serveis que no puguin garantir les distàncies de seguretat.

Estan treballant en la Instrucció de la SRAJ que establirà la pròrroga dels torns de matí i tarda en aquells òrgans, fiscalies o serveis on no es puguin garantir les distàncies de seguretat interpersonal. Esperan poder-la tenir signada el dijous.

Altres temes:

En la reunió del passat dijous entre el Ministeri i les CCAA’s, el Departament es va oposar a que el període possessori per als opositors de GPA sigui el mes d’agost, degut a les dificultats organitzatives que això comporta. La majoria de CCAA’s vam coincidir en la necessitat que no es faci a l’agost. El Ministeri va dir que ho tindrà en compte.

Sobre el concurs de trasllats del 2021 el Ministeri encara no ha demanat les places.

Finalment, sobre el 0,9% d’increment salarial: encara estan pendents de la Mesa General de Funció Pública.

Us mantindrem informats.

Salutacions,

 

Edited: 14.53h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]