departament de justícia
Concurs de trasllats DOGC Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Modificació de la convocatòria del concurs específic de llocs singularitzats de l’oficina judicial a la província de Barcelona

IMPORTANT PREINSCRIPCIONS PFI - Festa dia 21 de maig - Institut Rambla PrimCompanys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a la convocatòria del concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Barcelona:

DOGC | Servei Educatiu del Baix Penedès

El DOGC d’avui publica la Resolució​​ JUS/1825/2021, de 26 de maig, de modificació de la Resolució JUS/1171/2021, de 20 d’abril, per la qual es convoca el concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Barcelona.

Anterior entrada publicada:👇👇👇👇👇👇👇👇

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Convocatòria del concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Barcelona

 

Edited: 12.46h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]