departament de justícia
Comissions de Serveis Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Oferta de places en comissió de serveis CS-15/2021

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta de places en comissió de serveis:

CS-15/2021. Cerdanyola del Vallès, Tarragona, Sabadell, Barcelona, les Franqueses del Vallès, Mataró i Alcarràs

Nota: En relació a la convocatòria d’oferta de llocs en comissió de serveis CS 15/2021 publicada ahir, 1 de juny i, d’acord amb les informacions rebudes a última hora, es comunica que es modifica l’oferta de codi 15.03, del jutjat d’Instrucció núm. 6 de Tarragona, passant a oferir-se en el mateix jutjat, un lloc de tramitació processal i administrativa (plaça reservada); i queden anul·lades les ofertes amb codi 15.10, del jutjat de Pau del Pla de Santa Maria i 15.12, del jutjat de Menors, núm. 6 de Barcelona (plaça reservada).​

FES CLIC PER VEURE 👉Oferta (1.6.21)
Presa de possessió: 
– 5 de juliol (codis del 15.01 al 15.11) 
– 14 de juliol (codi 15.12) 

FES CLIC PER VEURE 👉Sol·licitud
Termini de presentació: fins al 3 de juny

Edited: 19.02h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]