departament de justícia
Concurs de trasllats DOGC Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Convocatòria del concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Lleida

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació Convocatòria del concurs específic per a la provisió de llocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Lleida:

DOGC | Servei Educatiu del Baix Penedès

El DOGC de l’1/06 publica la 👉RESOLUCIÓ JUS/1530/2021, de 12 de maig, per la qual es convoca concurs específic per a la provisió dellocs de treball singularitzats de l’oficina judicial a la província de Lleida.

Salutacions,

Edited: 18.54h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]