departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Compte! Missatges de correu maliciós

IMPORTANT PREINSCRIPCIONS PFI - Festa dia 21 de maig - Institut Rambla Prim

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat avui a la Intranet https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació:

S’ha detectat que alguns usuaris estan rebent correus electrònics amb identitat falsa per aconseguir claus que posteriorment seran utilitzades amb finalitats fraudulentes.

Recordem que no s’ha de clicar sobre els enllaços de correus sospitosos​ i s’ha de tenir molta cautela a l’hora de navegar per Internet i baixar-se arxius.

Models de correu fraudulent:

“A causa d’un correu electrònic recent sobre phishing que ha estat donant voltes, els comptes de Gencat / Staff Service s’han vist compromesos. L’accés al vostre compte s’ha revocat indefinidament. Inicieu sessió a Gencat mail perquè el vostre compte es verifiqui i es reactivi ara.

Feu clic aquí per iniciar la sessió ara.

Gràcies

Servei d’informàtica Gencat”

———————————————————————————–

“Benvolgut usuari,

La seguretat del vostre compte Gencat és important.

Demanem als usuaris que actualitzin el seu compte a causa d’incidents de seguretat recents en línia. Tot i que els sistemes de correu Gencat no es van veure afectats, prendrem precaució addicional i bloquejarem els vostres comptes si no es verifica en 48 hores.

Si us plau, feu clic a === Actualitz​a la pàgina”

 

Edited: 19.21h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]