departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Acte de nomenament d’interins per a la implementació de l’oficina judicial de Tortosa

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’Acte de nomenament d’interins per a la implementació de l’oficina judicial de Tortosa

Les persones convocades rebreu un correu electrònic anomenat Convocatòria de nomenament de personal interí de l’Administració de justícia – Tortosa, amb un document adjunt de Sol·licitud de llocs de treball – Tortosa, amb les places ofertes.

acte-nomenament-interins-oj-tortosa

Salutacions,

Edited: 17.31h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]