departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: ACTUALITZACIÓ NOTA INFORMATIVA SOBRE PROLONGACIONS DE JORNADA_Personal AJ

Companys/es,

Us avancem l’actualització de la Nota de prolongacions de jornada del personal al servei de l’Administració de Justícia, que es publicarà en breu a la Intranet, atès que hi han incorporat nova informació a fi i efecte de procurar resoldre alguns dubtes i preguntes que han rebut durant aquestes setmanes en relació amb les prolongacions de jornada corresponents a les mesures d’auto-reforç. En aquesta versió que us adjuntem i per si us pot ajudar, hi trobareu les modificacions indicades en color groc.

Salutacions,

Nota-relativa-a-les-prolongacions-de-jornada-del-personal-al-servei-AJ-Indicades-modificacions-Actualitzada-19.4.21-

Veure entrada relacionada:

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nota prolongacions de jornada- Actualització mesures auto-reforç personal AJ

Edited: 19.51h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]