departament de justícia
Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ PERMÍS PROGENITOR DIFERENT MARE BIOLÒGICA

Companys/es,

Us avancem el contingut de l’actualització que publicarem en breu a la Intranet , relativa al permís del progenitor diferent a la mare biològica per naixement, guarda amb finalitats d’adopció, acolliment o adopció d’un fill o una filla. Aquesta informació substituirà la que hi ha actualment en el següent enllaç:

https://espai.justicia.gencat.cat/Administracio-justicia/Persones/Gestio-temps/Permisos-llicencies-reduccions-jornada/maternitat/Pagines/De-paternitat.aspx

Així mateix, també es modificarà el títol actual (“paternitat”) pel de “Progenitor diferent de la mare biològica”.

Salutacions,

NOTA-9.4.21_Permis-del-progenitor-diferent-de-la-mare-biologica-per-naixement

Edited: 19.31h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]