departament de justícia
Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet Leyes

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Períodes no cotitzats Seguretat Social

Companys/es,

Us avancem la Notícia que en breu es publicarà a la Intranet i en relació amb la regularització dels períodes no cotitzats a la Seguretat Social, prevista en la DA 158a de la Llei 11/2020, de 30 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat pel 2021.

29.3.21-Nota-intranet-solicitud-serveis-prestats-no-cotitzats

Edited: 20.13h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]