Formació Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Vols participar com a docent i/o col·laborar amb el CEJFE en les activitats formatives?

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació al CEFJE:

​​Treballes a l’Administració de justícia com a gestor, tramitador o auxiliar judicial i alguna vegada t’has plantejat impartir alguna activitat formativa adreçada als teus companys? Acostumes a acompanyar persones de nova incorporació al seu lloc de treball i t’agradaria participar com a docent en les formacions que el CEJFE organitza? Al llarg de la teva trajectòria professional t’has plantejat poder formar persones que treballen a l’Administració de justícia? Et motiva la idea de poder transmetre els teus coneixements a professionals com tu sobre algun àmbit en el qual tinguis expertesa?

Doncs si la resposta a alguna de les preguntes és que sí seguiu llegint perquè aquest 2021 al CEJFE publiquem la nova borsa de personal docent i col·laborador adreçada al personal dels cossos de gestió, tramitació processal i administrativa i auxili judicial. Es tracta d’una borsa de personal docent per tal que tingueu l’opció d’incorporar-vos com a candidats per a la realització d’activitats formatives o bé per col·laborar en l’elaboració de materials en el marc del programa formatiu del CEJFE. 

Inscripcions fins al 7 d’abril

Si hi esteu interessants i compliu amb els requisits establerts a la convocatòria, podeu inscriure-us-hi a través del Portal d’inscripcions del CEJFE. Només us heu d’identificar i clicar l’apartat de Formació de l’Administració de justícia > Inscripció Borsa personal docent i/o col·laborador. Finalment, recordeu clicar el botó “Inscriure-m’hi”.

El termini d’inscripció és del 19 de març fins al 7 d’abril

Si voleu tenir més informació podeu accedir a la convocatòria i per resoldre qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Unitat de Formació a través de la bústia formacio.cejfe.dj@gencat.cat

Aprofitem l’ocasió per animar-vos des del CEJFE a participar en la que, de ben segur, pot ser una experiència molt enriquidora tant personal com professionalment.

Ens veiem ben aviat formant i formant-nos a través del CEJFE!!​​​

Edited: 19.11h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]