Justícia - COVID19 Malalties

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Noves Mesures Contra La COVID-19 a partir del 15 de Març a Catalunya

A partir del dia 15 de març es posen en marxa algunes modificacions de les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Una setmana més, la situació de descens continuat de la corba pandèmica permet avançar en el procés de recuperació d’activitats d’una manera progressiva i amb cautela, com marca la lenta davallada dels indicadors epidemiològics que caracteritza aquesta tercera onada, i la necessitat de preservar el correcte funcionament del sistema sanitari.

Les modificacions afecten principalment a la mobilitat perquè decau el tancament comarcal – tot i que els desplaçaments fora de la comarca s’han de fer amb la bombolla de convivència-, als dies d’obertura dels comerços no essencials que podran obrir els caps de setmana, a l’obertura de les sales de joc i la represa d’activitats culturals i populars. Les noves mesures romanen vigents fins al 29 de març.

🚗 Les persones es poden desplaçar per totes les comarques soles o amb la bombolla de convivència, sense sortir de Catalunya.

🛍 Els comerços no essencials obren tota la setmana. Els grans establiments també però amb un màxim de 800m2. Aforament sempre del 30%.

🤾‍♀️ Les competicions federades de menors de 16 anys es reprenen. El públic amb seient preassignat i amb aforament del 50% a l’aire lliure i del 30% a l’interior, tret de competicions estatals i internacionals. Millor iniciar-les passat Setmana Santa.

🎭 Les activitats de cultura popular i tradicional que s’organitzin a l’aire lliure han de ser estàtiques i perimetrades i públic assegut. També es poden fer a l’interior amb ventilació, control d’accés i limitació d’aforament. S’aixeca la prohibició de gales, premis i festivals.

🎰 Les sales de joc, casinos i bingos poden obrir amb un 30% de l’aforament i un màxim de 100 persones.

Més info a  https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/mesures/15-marc/

mesures-15-marc-infografia

1840707

Edited: 19.22h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]