Justícia - COVID19 Malalties

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Noves Mesures Contra La COVID-19 a partir de l’8 de Març a Catalunya

A partir de l’8 de març entren en vigor algunes modificacions de les mesures especials de contenció de la COVID-19. La progressió de les dades epidemiològiques en aquesta tercera onada, que millora a un ritme molt lent, obliga a actuar amb molta precaució i aconsella el manteniment del gruix de les mesures de prevenció. No obstant això, s’introdueixen canvis que modifiquen alguns dels aspectes que ja recollien les resolucions generals anteriors. Els canvis afecten directament els horaris de l’hostaleria, l’educació i l’esport. El nou paquet de mesures estarà vigent durant 7 dies.

Més info a  https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/mesures/8-marc/

mesures-8-marc-infografia

Edited: 13.04h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]