departament de justícia
Comissions de Serveis Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Suspensió temporal de les ofertes de llocs en comissió de servei

Business Forum Disruptions – Cornubia CIBECompanys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta de places en comissió de serveis:

Davant la quantitat de moviments que es generaran com a conseqüència de la resolució definitiva del concurs de trasllats dels cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial, la qual es publicarà el proper 19 de febrer, i atès que fins que hagin transcorregut els terminis per a prendre possessió no és possible conèixer quines places quedaran finalment sense ocupar per ser ofertes en comissió de serveis, s’informa que se suspenen les ofertes de places en comissió de servei fins al mes de març.

Salutacions,

Edited: 22.05h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]