departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Acte Telemàtic 4/02/2021

Companys/es,

Us informem que el Departament està preparant un ACTE TELEMÀTIC per tal de cobrir les vacants i substitucions URGENTS que tenen autoritzades. La crida la faran dijous 4 de febrer mitjançant SMS i correu electrònic, i la data de finalització de presentació de les preferències serà el divendres 5 de febrer.

Us adjuntem les places que seran ofertades i seguirà amb el mateix sistema dels actes anteriors. La presa de possessió serà pel dia 15 de febrer.

La llista ha estat tancada a data 02/02/21. (Les persones cessades posteriorment no seran emplaçades per a aquesta crida)

Salutacions,

places-Ofertades-Tpa-4_2_21

Edited: 20.18h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]