departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Fitxatge remot en la modalitat de teletreball per al personal AJ

Companys/es,

Us avancem la informació i documents que publicaran demà a la intranet en relació amb l’habilitació del sistema de justificació horària mitjançant el fitxatge remot (telemàtic) per al personal que fa teletreball.

Aquesta implementació permetrà que els LAJ’s no hagin de fer certificacions justificatives dels dies que el personal fa teletreball sinó que serà el personal qui fitxi directament quan teletreballi. Us adjunto la Guia que hem elaborat per explicar com es fa el fitxatge remot (1r document) i el Manual d’usuari (2n document). Els dos documents els publicarem a la Intranet.

El fixatge remot en la modalitat de teletreball entrarà en funcionament a partir del proper 3 de febrer.

Salutacions,

FES CLIC PER VEURE 👉 MANUAL

FES CLIC PER VEURE 👉 GUIA FITXATGE

Edited: 18.49h

#EnsEnSortirem💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]