departament de justícia
Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet Malalties

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Presentació dels comunicats d’alta i baixa per incapacitat laboral transitòria

Us recordem important nota informativa penjada a la Intranet de Justícia:

La Sub-direcció General de Recursos Humans i Econòmics recorda a tot el personal de l’àmbit d’Administració de justícia que el termini màxim per a la presentació dels comunicats d’alta i baixa mèdica per incapacitat laboral transitòria són els següents:  

Seguretat Social:

  • Baixa mèdica: S’ha de presentar en el termini màxim de 3 dies hàbils des de l’expedició del document d’incapacitat temporal.
  • ​​Alta mèdica: Màxim 24 hores després de ser emès el comunicat (en el cas que sigui cap de setmana, cal presentar-ho el primer dia hàbil següent a la data d’emissió).

MUGEJU:

  • Baixa mèdica: No més tard del 4t dia hàbil des de la data d’inici de la situació.

  • Alta mèdica: Màxim 24 hores després de ser emès el comunicat (en el cas que sigui cap de setmana, cal presentar-ho el primer dia hàbil següent a la data d’emissió).

La documentació s’ha de presentar a les bústies de correu de les Gerències/Serveis Territorials corresponents:

Salutacions,
 

Edited: 11.24h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]