departament de justícia
Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Ampliació període gaudiment vacances i assumptes particulars 2020

Companys/es,

Adjunta us trametem la Resolució dictada pel Secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia, que es publicarà avui a la Intranet, per la qual s’amplia el període de gaudiment dels dies de vacances corresponents a l’any 2020 del personal al servei de l’Administració de justícia a Catalunya fins al 31 de març de 2021.

Pel que fa a les hores de permís d’assumptes particulars corresponents a l’any 2020, la referida Resolució confirma l’ampliació del període de gaudiment fins al 30 d’abril de 2021, que ja fou comunicada en data 6 de juny de 2020.

Finalment, també s’amplia el període de gaudiment dels dies festius addicionals corresponents a la realització del servei de guàrdia dels dies 24 o 31 de desembre de 2020, fins al 30 d’abril de 2021.

Salutacions,

Resolucio-SRAJ-Ampliacio-periode-gaudiment-vacances-i-assumptes-particulars-2020_S_CA

Edited: 19.39h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 475