departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Còmput jornada horària 🕒 a les 7.30 hores- A partir de l’1 de desembre 2020

Harold Lloyd in "Safety Last!" (1923) (With images) | Harold lloyd, Silent  film, Silent movieCompanys/es,

Em plau informar-vos que el Departament de Justícia ha efectuat les adaptacions tècniques necessàries en el sistema de control horari per tal que, a partir del dia 1 de desembre de 2020, la jornada horària es pugui computar a partir de les 7.30 hores per a totes aquells persones que accedeixin al seu centre de treball a partir d’aquesta hora. Amb aquesta adaptació s’incrementa la franja horària en la qual es pot realitzar la part flexible de l’horari, al temps que es faciliten les condicions per evitar la coincidència massiva de persones en els transports públics i accessos als centres de treball. Aquesta flexibilització no afecta ni modifica la franja horària en la qual s’ha de realitzar la part fixa de la jornada.

Salutacions,

Las imágenes pueden estar protegidas por derechos de autor.

Edited: 20.00h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]