departament de justícia
Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: TPA Pi- Comunicació Ministeri suspensió publicació adjudicació

Companys/es,

En relació amb la nostra entrada https://catalunya.asij.es/2020/11/06/adjudicacio-destinacions-tpa-pi-catalunya/

“…17 de novembre es publicarà la resolució d’adjudicació de destinacions dels que han superat les proves selectives per l’ingrés en el cos de TPA pi, que es va convocar a l’any 2019″.

el Departament de Justícia ens comunica:

Benvolguts/des,

Us informo que hem rebut una comunicació del Ministeri de Justícia mitjançant la qual informa que s’ha de suspendre la publicació al BOE i als respectius diaris oficials de les comunitats autònomes de l’adjudicació de destinacions de la promoció interna del cos de tramitació processal i administrativa, prevista inicialment per demà, atès que s’ha produït una incidència que cal esmenar.

Per tant, demà no es publicarà l’adjudicació ni al BOE ni al DOGC. El Ministeri no ha informat sobre quina serà la nova data de publicació.

Salutacions,

Edited: 17.52h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]