departament de justícia
Intranet Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: RECORDEM: És obligatori dur la mascareta?

Us recordem important nota informativa penjada a la Intranet de Justícia:

 

​​​D’acord amb la Resolució SLT/1648/2020, de 8 de juliol, per la qual s’estableixen noves mesures en l’ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, i d’acord amb la nota informativa amb aclariments sobre l’impacte de la COVID-19 a l’activitat ordinària de l’Administració de justícia amb motiu de la trobada institucional amb el Departament de Salut de data 28 d’octubre:

L’ús de mascareta és obligatori per a totes les persones de més de 6 anys, en la via pública, espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat.

Per tant, és obligatori fer ús de la mascareta durant els desplaçaments que es facin a l’interior del centre de treball: entrades, sortides, banys…

Si teniu dubtes sobre com posar-vos i treure la mascareta correctament, podeu consultar aquest vídeo​ del Canal Salut.

Recordeu que els plecs de la mascareta van per fora.​

Edited: 21.05h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]