departament de justícia
Drets Laborals Govern Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Acord de Govern diligenciat- Increment complement específic

Companys/es,

Adjunt us trametem l’Acord de Govern diligenciat pel qual s’aprova l’increment del complement específic del personal al servei de l’Administració de Justícia.

Així mateix, us informem que des de la Subdirecció ja han fet les adequacions tècniques necessàries per tal que l’abonament es faci efectiu en la nòmina del mes de novembre, amb efectes a 1 d’octubre.

AG_10_11_2020_diligenciat-Retribucions-pesonal-AJ

Recordem l’increment del complement específic  per cos; segueix sent totalment insuficient comparat amb altres comunitats:
GPA    + 116,09€
TPA     + 80,01€
AJ         + 71,95€

Des d’ASIJ ens sumem a les reivindicacions de Justicia i Progreso no compartint en cap cas la diferències entre cossos.

Des d’ASIJ diem que en ple segle XXI no es justifica de cap manera que aquest complement sigui diferent segons el cos; aquesta diferència és més pròpia de temps passats que d’una administració moderna.

Salutacions,

Edited: 19.08h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]