departament de justícia
Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: ADJUDICACIÓ DESTINACIONS TPA PI, CATALUNYA

Companys/es,

Us informem que el proper 17 de novembre es publicarà la resolució d’adjudicació de destinacions dels que han superat les proves selectives per l’ingrés en el cos de TPA pi, que es va convocar a l’any 2019.

Us fem arribar adjunt el llistat de les persones que han aprovat i les destinacions adjudicades.

Salutacions,

ENTRADA RECTIFICADA, CLIC: https://catalunya.asij.es/2020/11/10/adjudicacio-destinacions-tpa-pi-catalunya-rectificacio-llistat/

Edited: 15.58h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]