departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Protocol comunicacions COVID-19 AJ- Actualització aclariments Salut

Companys/es,

Us trametem l’actualització del protocol de comunicacions per aïllaments preventius COVID-19 per al personal de l’Administració de Justícia, a fi i efecte d’adaptar-lo a la Nota Informativa amb aclariments entorn a l’impacte de la COVID-19 en l’activitat ordinària de l’Administració de Justícia publicada a la nostra entrada 👉 https://catalunya.asij.es/2020/10/29/reunio-salut-djus-aj/

Salutacions,

Protocol-comunicacions-AJ-Actualitzat-2.11.20

Edited: 19.11h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]