Reivindicacions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: AMB EL MENJAR 🍱 NO S’HI JUGA 2.0

Diuen que amb les coses de menjar no s’hi juga.

A l’ ASIJ  per sobre de tot, som companys/es i passem per les mateixes circumstàncies que la resta dels treballadors/es així que lo mínim era fer la corresponent queixa per la decisió del cap de seguretat i de Gerència de tancar el pas al servei de càtering que contracta un bon número de funcionaris/es de la CJ.
La veritat és que la resposta de l’administració al nostre escrit ha estat prou decebedora, les alternatives que ens ofereixen al càtering son les que ja sabíem.
Ens diuen que la primera d’elles és que ja tenim un office (amb una renovació de material pagada pels mateixos treballadors/es, no oblidem això) on podem escalfar el dinar. Office on, recordem, només poden entrar quatre persones a la vegada, degut a la COVID-19. 
La segona és que ja tenim una cantina amb un menú diari que TRIPLICA el servei que ja teníem contractat. Per poder considerar com a competitiva una alternativa que representa  una despesa diària de 12 euros haurien de canviar moltes coses a l’Administració. Fins que aquests canvis no arribin, que no ho faran, creiem que aquest servei pot tenir més ressò entre el cos de Jutges i Lletrats que no pas entre els cossos generals. 
La tercera pota del seu argumentari és que tenim molts restaurants al voltant de la CJ. Restaurants que només ofereixen un servei per emportar. Podem, això si, mentre no plogui, menjar-nos les llenties asseguts en un banc del carrer i després prendre el cafè mentre fem una passejada rodejant la CJ abans de tornar a la feina. Son aquests “petit plaers” en els que no havíem reparat. Gràcies.

Hambriento Comida GIFs | Tenor

Finalment se’ns recorda la possibilitat de portar un “tupper” de casa. Una possibilitat que segueix sense aportar res de nou, si la gent contracta un servei de càtering és per que li compensa la despesa econòmica en substitució del temps invertit en cuinar. Cap d’aquestes alternatives representa una millora des de una perspectiva econòmica, de comoditat o conciliació mentre que l’excusa de la COVID per tal de prohibir l’accés al servei de càtering  sona poc o gens creïble quan ja portem més de sis mesos de pandèmia i no és fins la setmana passada que és pren aquesta mesura, insistim, incomprensible decisió.
Potser una solució eventual és que els/les companys/es facin una bona cua al carrer per agafar el seu menú, és una imatge fantàstica cara als visitants i l’opinió pública en general.

Des de ASIJ continuarem pressionant. Hem tornat a presentar novament “escrit en forma” per a que es torni a deixar entrar al servei de càtering contractat a fi de que continuï oferint un servei de qualitat als/les nostres companys/es mentre no es trobi una alternativa sòlida. Fins ara, no ha estat el cas i continuem pensant que la solució a aquest problema creat del no res és ben fàcil.

ASIJ seguirà insistint, seguirà lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens escoltin, pels drets de tots els treballadors/es.

SEGUIM AVANÇANT❗↗

Veure l’edició anterior d’ASIJ CATALUNYA COMUNICA: CON NUESTRA COMIDA NO SE JUEGA 🍱

Edited: 18.44h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 182

One thought on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: AMB EL MENJAR 🍱 NO S’HI JUGA 2.0

Comments are closed.