departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19 Ministeri de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: SUSPENSIÓ EXAMEN AUXILI JUDICIAL

Companys/es,

Business Forum Disruptions – Cornubia CIBEEl Departament de Justícia ens comunica que el Ministeri acaba de confirmar que l’examen d’auxili judicial no es farà el dia 12 de desembre que era la data inicialment prevista. No han concretat nova data, si bé diuen que es plantegen fer-lo a finals de gener. Properament convocaran reunió per tractar el tema. 

Salutacions,

Edited: 20.47h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]