departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nota sobre la situació del personal AJ amb menors i persones dependents a càrrec afectats per la COVID-19

Companys/es,

Adjuntem Nota sobre la situació del personal de l’Administració de Justícia a Catalunya amb menors o persones en situació de dependència a càrrec afectats per la COVID-19, i que substitueix la publicada el dia 14 d’octubre https://catalunya.asij.es/2020/10/14/nota-sobre-la-situacio-del-personal-de-laj-amb-menors-a-carrec-afectats-per-la-covid-19/ a fi i efecte d’incorporar també al personal de l’Administració de justícia amb persones en situació dependència a càrrec.

Salutacions,

23.10.20-Nota-sobre-la-situacio-del-personal-AJ-amb-persones-depenents-a-carrec-afectats-per-la-COVID-19-MOD

Edited: 10.20h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 213