departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nota sobre la situació del personal de l’Administració de justícia amb menors a càrrec afectats per la COVID-19

Companys/es,

Per al vostre coneixement i informació, adjunta us trametem la Nota que  publicarà demà el Departament a la Intranet sobre la situació del personal de l’Administració de Justícia a Catalunya amb menors a càrrec afectats per la COVID-19. Aquesta Nota és la transposició a les particularitats del règim normatiu del personal de l’Administració de Justícia, de la Nota sobre la situació del personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb menors a càrrec afectats per la COVID-19, emesa en data 30 de setembre de 2020 per la Secretaria d’Administració i Funció Pública.

Salutacions

14.10.20-DEF-Nota-sobre-la-situacio-del-personal-AJ-amb-menors-a-carrec-afectats-per-la-COVID-19

Edited: 23.42h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]