departament de justícia
ACTUALITZAT Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Acte Telemàtic 9 d’Octubre -ACTUALITZACIÓ

Companys/es,

Us informem que el Departament està preparant un ACTE TELEMÀTIC per tal de cobrir les vacants i substitucions que tenen autoritzades. La crida la faran divendres 9 d’ octubre mitjançant SMS i correu electrònic, i la data de finalització de presentació de les preferències serà el dilluns 12 d’octubre tot el dia.

Us adjuntem les places que seran ofertades i seguirà amb el mateix sistema dels actes anteriors.

La presa de possessió serà pel 19 d’octubre d’enguany.

Salutacions,

PLACES OFERTADES

CE INF-PRI SAN ANTONIO

Places-Ofertades_Octubre_20-1

ACTUALITZACIÓ 16/10/2020

Podem consultar al web del Departament les llistes d’adjudicacions de la bo​rsa de personal interí de l’Administració de justícia, resultants de l’acte de nomenament telemàtic del dia 9 d’octubre de 2020​​.

Edited: 17.45h

Re-Edited 16/10/2020: 17.05h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]