departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Informació opositors TPA

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació amb el termini i procediment per a la presentació de sol·licituds d’incorporació d’opositors.

Bon dia,

 Amb motiu de la publicació de la relació d’aspirants que han superat el 3er exercici de la fase d’oposició del cos TPA, hem publicat una nota informativa a l’espai Destaquem del web de la borsa d’interins, amb indicació del termini i procediment per a la presentació de sol·licituds d’incorporació d’opositors, i peticions d’actualització de la puntuació total per a les persones integrants de la borsa en el cos i oposició relacionada. Aquest termini d’un mes finalitzarà el dia 28 d’octubre.

 Amb l’objectiu de no generar perjudicis entre els opositors, ates el volum de peticions i la gestió que comporta el procediment per a cada una de les persones, hem acordat que, un cop finalitzat el període de presentació recollirem totes les sol·licituds i bolcarem tota la informació de forma massiva i alhora a les bases de dades. Amb l’aplicació d’aquesta mesura les llistes s’actualitzaran de forma automàtica a l’aplicatiu i els integrants podran consultar el seu estat en igualtat de condicions que la resta.

 Així mateix, us informem que hem incorporat un enllaç al web dins la secció Formularis per tal que les persones interessades puguin accedir a tota la informació sobre el certificat digital i la signatura electrònica, i millorar així la tramitació dels diferents documents de la borsa d’interins, en línia amb el gran repte de transformació digital de l’Administració i la conseqüent desaparició del suport paper.

 Continuem treballant per millorar els procediments i esperem que feu difusió d’aquesta informació mitjançant els vostres canals de comunicació.

Salut!

Borsa interins

Edited: 12.30h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]