departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Acte Telemàtic 18 setembre 2020

Companys/es,

Us informem que el Departament està preparant un ACTE TELEMÀTIC per tal de cobrir les vacants i substitucions que tenen autoritzades. La crida la faran divendres 18 de setembre mitjançant SMS i correu electrònic, i la data de finalització de presentació de les preferències serà el dilluns 21 de setembre fins a les 15H.

Us adjuntem les places que seran ofertades i seguirà amb el mateix sistema dels actes anteriors.

A mig mati us farem arribar les persones que seran emplaçades.

Salutacions

PLACES OFERTADES

CE INF-PRI SAN ANTONIO

PLACES-ACTE-18_9_20

Edited: 10.00h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]