departament de justícia
Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: PLACES DEFINITIVES QUE SERAN OFERTES_OPE 17-18

Companys/es,

Adjunt us trametem fitxer amb el llistat de places definitives que seran ofertes als aspirants que superin les proves selectives per a l’ingrés en els cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial corresponents a la oferta pública d’ocupació any 2017-2018 i que es van convocar a l’any 2019.

 

Resolución de 14 de septiembre de 2020, del Departamento de Justicia, por la que se publica la relación de plazas correspondientes en el ámbito territorial de Cataluña que se ofrecen a los aspirantes que han superado el proceso selectivo para ingreso, por promoción interna, en el Cuerpo de Tramitación Procesal y Administrativa de la Administración de Justicia, convocado por la Orden JUS/404/2019, de 21 de marzo.

BOE-A-2020-10874

Primer s’oferiran als aspirants del torn de promoció interna, i després als aspirants del torn lliure.

Edited: 13.59h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]

One thought on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: PLACES DEFINITIVES QUE SERAN OFERTES_OPE 17-18

Comments are closed.