departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: PRÒRROGA VIGÈNCIA BORSES _ PERSONAL INTERÍ_

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació amb la vigència de les borses de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial, constituïdes de conformitat amb la Resolució JUS/1755/2017, de 19 de juliol.

Benvolguts/des,
Adjunta us trameto la Resolució del Secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia per la qual es prorroga pel termini d’un any a partir del 5 de setembre de 2020, la  vigència de les borses de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial, constituïdes de conformitat amb la Resolució JUS/1755/2017, de 19 de juliol.
Aquesta Resolució serà publicada properament al Web del Departament de Justícia.
Salutacions,
RRHHGE-Pròrroga-borsa-2020-VD.pdf_signat

Edited: 16.57h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]