Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nota informativa i nou formulari opositors

Business Forum Disruptions – Cornubia CIBE

Us comuniquem que han publicat al web una nota informativa pels opositors, amb indicacions dels procediments d’incorporació a la borsa de personal interí, amb motiu d’haver aprovat algun exercici en fase d’oposició, i del procediment per a interins de la llista d’opositors, que van demanar la incorporació en la mateixa oposició i volen actualitzar el seu expedient amb motiu d’haver aprovat més exercicis.

Així mateix, han creat un formulari d’actualització de la puntuació amb l’objectiu de facilitar, el màxim possible, la comunicació amb borsa. Aquest document, fàcil d’emplenar i àgil, l’hauran d’adreçar a la bústia indicada i des de la borsa d’interins es realitzarà l’actualització de la nota total de cada una de les persones que ho presentin.
Dins de la nota informativa han detallat els dos procediments i han creat enllaços als espais corresponents per obtindré tota la informació al respecte i emplenar els formularis directament.
Recordeu que disposareu d’un més a partir de la publicació de les llistes per tramitar qualsevol d’aquests procediments.
Salutacions,

Edited: 13.12h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 477