departament de justícia
DOGC Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Comunicació incidència àmbit AJ_mesures de contenció Salut

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació amb les darreres resolucions aprovades pels Departaments de Salut i Interior amb mesures específiques sobre determinats territoris. Aquesta informació també s’ha tramès als òrgans de govern judicials i de fiscalia a Catalunya.

Benvolguts/des,

Com ja deveu conèixer pels mitjans de comunicació, el Govern ha adoptat mesures de contenció en diferents àmbits territorials del nostre país. Adjuntes, trobareu les resolucions dels Departaments de Salut i Interior al respecte. Els àmbits territorials afectats són:

· Municipis de Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona.

· Comarca de la Noguera i Segrià (parcial)

· Municipis de Figueres i Vilafant

· Municipi de Sant Feliu de Llobregat

Us traslladem, adjunta (6è document), la nota informativa entorn a la incidència d’aquestes mesures en el funcionament de l’Administració de justícia a casa nostra (cap limitació ni restricció específica, tampoc en termes de mobilitat associada), amb un recordatori de les mesures preventives i de protecció de la salut adoptades pel Departament de Justícia en els equipaments judicials, inclusiu el ventall de solucions tecnològiques i organitzatives que en la mesura de les nostres atribucions hem disposat per reduir la presencialitat i la concentració excessiva de persones en l’interior dels edificis judicials. Finalment, trobareu un document annex (5è document adjunt) on fem constar el lliurament d’equips portàtils a òrgans judicials d’arreu del territori.

Molt cordialment,

Resolució del departament de Salut per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a municipis de Catalunya
Informació-impacte-Mesures-de-Contenció_àmbit-AJ_global

Lliurament d’equips portàtils a òrgans judicials
Annex_Calendari_lliurament-portàtils

RESOLUCIÓ SLT/1749/2020, de 19 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al municipi de Sant Feliu de Llobregat.
mmcc_Sant-FeliuLl

RESOLUCIÓ SLT/1748/2020, de 19 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als municipis de Figueres i de Vilafant, de la comarca de l’Alt Empordà.
mmcc_Alt-Empordà

RESOLUCIÓ SLT/1747/2020, de 18 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als municipis de la comarca de la Noguera i a determinats municipis de la comarca del Segrià.
mmcc_NogueraSegrià

RESOLUCIÓ SLT/1746/2020, de 17 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als següents municipis:
Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona.
mmccMetropolitana

Edited: 19.00h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]