departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19 Malalties

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: FAQS SALUT- ús mascareta en centres de treball

Companys/es,

Adjunt us trametem el nou FAQS de Salut sobre mascaretes que confirma el que ja us vam avançar en l’entrada del dia 11de juliol

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Resolució SLT/1648/2020 – ús mascareta en centres de treball

sobre l’ús de mascaretes en el lloc de treball.

 

Atenció al “nou redactat” de final de la pàgina 1 sobre el seu ús al lloc de treball.

Nou redactat! A la feina, haig de dur mascareta? Cal que les empreses garanteixin totes les mesures de protecció per a les persones treballadores. En empreses no obertes al públic, un cop la persona treballadora estigui al seu lloc de treball (asseguda i/o fent una tasca que no comporti mobilitat) i amb totes les mesures necessàries, pot prescindir de la mascareta malgrat que continua sent recomanable. En canvi, serà obligatòria per a tots els desplaçaments que es facin a l’interior del centre de treball (entrades, sortides, lavabo…) També es podrà prescindir de la mascareta en aquelles feines que impliquin un gran esforç físic, independentment de si es duen a terme a l’interior o a l’exterior (per exemple, en treballs vinculats a la construcció) i sempre que es pugui garantir la seva seguretat i salut.

Salutacions,

15.7.20-faqs-us-mascareta

Edited: 19.44h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 1056