departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19 Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Oposició TPA- Persones afectades restriccions comarca Segrià

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació amb l’examen previst pel proper dissabte dia 18 de juliol (TPA-Torn Lliure Word) i les persones que resideixen a la comarca del Segrià :

Benvolguts/des,

A l’espera de la comunicació oficial del Tribunal Qualificador Únic us avanço la informació de què disposem a dia d’avui sobre la situació de les persones opositores que participen en el procés selectiu d’accés al cos de TPA (torn lliure) que resideixen a la comarca del Segrià en relació amb l’examen previst pel proper dissabte dia 18 de juliol: segons ens ha informat avui mateix el Sub-director de Mitjans Personals del Ministeri de Justícia, les persones que resideixen a la comarca del Segrià no hauran d’assistir a la prova del proper dissabte (quedarà suspesa per aquestes persones) i faran l’examen en una data posterior a determinar un cop s’hagin aixecat les mesures de restricció.

En breu ens traslladaran les instruccions del Tribunal Qualificador Únic per tal de fer-ne l’oportuna difusió. Us informarem tan bon punt les rebem.

Salutacions,

David Lladó

Edited: 09.30h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 473