departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Confinament municipis comarca Segrià

Companys/es,

En relació amb la situació de confinament decretada pel Govern de la Generalitat per a diversos municipis de la comarca del Segrià, el Departament ens informa del següent:

Com bé sabeu, en l’àmbit de l’Administració de Justícia ens trobem en la fase 3 del Pla de desescalada aprovat pel Ministeri de Justícia en virtut del marco legislativo único estatal, que es prolongarà fins 3 mesos després de la fi de l’estat d’alarma (21 de setembre).

La Resolució que adjuntem i que signaran els Departaments d’Interior  i de Salut preveu els serveis judicials com a serveis essencials, en garanteix la mobilitat associada i garanteix l’accés als equipaments judicials dels ciutadans que hagin estat citats o que hagin de dur a terme actuacions urgents.

Mesures preventives i de protecció sanitàries extraordinàries i de reforç aplicades al partit judicial de Lleida des de la setmana passada:

  • neteja després de cada ús de sala de vista.
  • col·locació de  37 noves mampares que s’afegeixen a les 72 ja instal·lades als Jutjats de Lleida i l’Audiència Provincial (atenció al públic).
  • comunicació a tots els òrgans del partit judicial que tenen a la seva disposició les eines tecnològiques adequades per celebrar actuacions processals telemàtiques.
  • compliment estricte dels protocols d’accés a edificis judicials.
  • mesures de reforç de teletreball en l’àmbit del personal AJ del partit judicial.

Així mateix, des del Departament estem en constant comunicació amb el Deganat, la Presidència de l’Audiència Provincial, la Fiscalia, el Col·legi d’Advocats i el Col·legi de Procuradors de Lleida a fi i efecte de coordinar les actuacions per fer front a la situació decretada.

Salutacions,

R-SARS-Segrià-català-signatura-dues-conselleries-

Edited: 22.21h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]