departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Instrucció SRAJ 5/2020- Ampliació a GPA i TPA compensacions Instrucció SRAJ 3/2020 assenyalaments de tarda

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia per la qual s’amplia als cossos de Gestió i Tramitació processal i administrativa l’àmbit d’aplicació de la Instrucció SRAJ 3/2020, de 8 de juny, publicada a la nostra entrada https://catalunya.asij.es/2020/06/08/condicions-i-compensacions-personal-aj-assenyalaments-tarda/

Benvolguts/des,

Adjunta us trameto la Instrucció SRAJ 5/2020, per la qual s’amplia als cossos de Gestió i Tramitació processal i administrativa l’àmbit d’aplicació de la Instrucció SRAJ 3/2020, de 8 de juny, per la qual s’estableixen les condicions de prestació i les mesures i criteris de compensació del personal del cos d’auxili judicial que intervingui en els judicis, vistes públiques o compareixences assenyalats en horari de tarda. Aquesta Instrucció es publicarà a la Intranet i se’n donarà trasllat a la Comissió de seguiment del TSJC.

Salutacions,

Llegir INSTRUCCIÓ SRAJ 5/2020

CE INF-PRI SAN ANTONIO

Instrucció-SRAJ-5_2020_Ampliació-a-GPA-i-TPA-horaris-tarda-assenyalaments_S

Edited: 18.29h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]