departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Acte adjudicació places 26_juny_2020

Companys/es,

En relació amb la nostra entrada

https://catalunya.asij.es/2020/06/19/acte-telematic-actualitzat-a-21/

el Departament ens ha fet arribar un nou llistat amb les places que ofertaran en l’acte del 26 de juny amb les indicacions oportunes de canvis efectuats en vermell. Han retirat alguna plaça per alta mèdica i han afegit algunes derivades de les vacants produïdes en el resultat de l’oferta de Comissions de Serveis C_11.

Així mateix, les persones seran emplaçades divendres 26 de juny mitjançant SMS i correu electrònic per tal que facin arribar les preferències fins el dia 29 a les 15h.
El sistema d’adjudicació serà telemàtic com les anteriors vegades, però teniu en compte que primer faran l’adjudicació de places del cos de gestió, per tant si hi ha algun candidat que forma part de més d’un cos, si per puntuació se li adjudica alguna plaça del cos de gestió, no se li tindrà en compte les opcions escollides del cos inferior, (tot i que ha d’omplir les preferències dels dos cossos.)
PLACES OFERTADES

CE INF-PRI SAN ANTONIO

Places-acte-26_juny_2020_modificada

Edited: 18.55h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 399