departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Compatibilització horari 🕒 del personal dels òrgans judicials que tinguin establert torn de matí i tarda i que hagi d’atendre la presentació d’escrits

Companys/es,

Adjunta us trametem la informació que publicarà el Departament de Justícia properament a la Intranet sobre la compatibilització de l’horari 🕒 del personal d’òrgans judicials i oficines amb torn de matí i tarda que hagi d’atendre la presentació d’escrits.

12.6.20-Compatibilització-horari-torn-de-matí-i-tarda-i-horari-presentació-escrits

Cinta roja con texto importante. ilustración vectorial Vector Premium

Chincheta roja | Foto GratisQuan s’estableixin torns de matí i tarda, l’horari del torn de matí serà de sis hores entre les 7:30 i les 14:00 hores, i el de tarda de quatre hores i trenta minuts entre les 15:00 i les 20:00 hores.

Chincheta roja | Foto GratisS’haurà de garantir la presentació d’escrits fins a les 15 hores, d’acord amb el que disposa l’article 135 de la LEC. En el supòsit que no sigui possible cobrir voluntàriament aquesta franja horària, s’han d’establir torns rotatoris de permanència entre el personal, de manera que sempre quedi garantida l’assistència de personal fins a les 15 hores.

Chincheta roja | Foto GratisEl personal dels òrgans judicials que tinguin establert torn de matí i tarda i que hagi d’atendre la presentació d’escrits fins a les 15 hores, podrà iniciar el torn de matí a les 9:00 hores, mantenint d’aquesta manera el mateix nombre d’hores de prestació efectiva del servei que la resta del personal de l’òrgan judicial.

Edited: 21.07h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 889