departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Jutjats de Pau- Nota informativa Fase 3

Companys/es,

Per al vostre coneixement i informació, adjunta us trameto la Nota informativa que s’ha tramès des de la Sub-direcció General de Suport Judicial als Jutjats de Pau i Agrupacions de Secretaries de Pau en relació amb la fase 3 del Pla de desescalada.

Salutacions,

Nota-informativa-Fase-3-final-SRAJ

Edited: 21.45h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]