departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Instrucció SRAJ 3/2020_condicions i compensacions personal AJ assenyalaments tarda 

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia:

Benvolguts/des,

Adjunta us trameto la INSTRUCCIÓ SRAJ 3/2020, de 8 de juny, de la Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia, per la qual s’estableixen les condicions de prestació i les mesures i criteris de compensació del personal del cos d’auxili judicial que intervingui en els judicis, vistes públiques o compareixences assenyalats en horari de tarda.

Aquesta Instrucció té per objecte establir les condicions de prestació del servei i les mesures de compensació del personal del cos d’auxili judicial que intervingui voluntàriament en els judicis, vistes públiques i compareixences assenyalats en horari de tarda per a aquells òrgans judicials en què no s’hagi establert un torn de matí i tarda per la necessitat d’atendre als criteris de les autoritats sanitàries necessaris per fer front a la COVID-19.

També estableix les especificitats en les condicions de prestació del servei per part del personal del cos d’auxili judicial que presta servei en aquells òrgans judicials que tenen establert un torn de matí i tarda per criteris sanitaris i en els quals s’assenyalin judicis, vistes públiques i compareixences en horari de tarda.

El Secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia ha presentant fa breus moments la Instrucció a la Comissió de seguiment del TSJC i en donem trasllat immediat a les Gerències i Serveis Territorials. Així mateix, demà es publicarà a la Intranet.

Salutacions,

Llegir INSTRUCCIÓ SRAJ 3/2020

CE INF-PRI SAN ANTONIO

Instrucció-SRAJ-3_2020_cobertura_tardes.pdf_S

Edited: 22.12h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]

One thought on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Instrucció SRAJ 3/2020_condicions i compensacions personal AJ assenyalaments tarda 

Comments are closed.