departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19 Malalties

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nova versió de l’avaluació de riscos i planificació de mesures preventives SARS-CoV-2

Company/es

Us adjuntem la nova versió facilitada pel Servei de Prevenció de l’avaluació de riscos i planificació de mesures preventives associades a les situacions d’exposició al SARS-CoV-2 Coronavirus emojis – conveying compassion and humour with a facemask en el personal de l’Administració de Justícia.

L’única diferència amb la que ja coneixeu i es va publicar a la nostra entrada 👉 https://catalunya.asij.es/2020/05/25/avaluacio-de-riscos-per-al-personal-de-ladministracio-de-justicia-sars-cov-2/, és la inclusió del Protocol d’actuació en la realització de comunicacions externes, per tal de prevenir el risc de contagi del coronavirus SARS-CoV-2 (Annex I, a partir de la pàgina 14).

Actualització-AR-i-Planificació-SRAJ

Adjuntem també avaluació del risc específic COVID de l’àmbit IMLCFC (està prevista fer una petita revisió)

AR-i-Planificació-IMLCFC-revisió-14_05_20

Edited: 20.33h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]

One thought on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nova versió de l’avaluació de riscos i planificació de mesures preventives SARS-CoV-2

Comments are closed.