departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: ACTE TELEMÀTIC TPA (6 JUNY)

Us informem que el Departament està preparant un acte telemàtic per tal de cobrir les vacants derivades del concurs així com els reforços que ja estaven autoritzats al mes de març del cos de tramitació.

Ens traslladen la següent informació:

Us adjuntem les places que seran ofertades i seguirem amb el mateix sistema de l’acte anterior.

Demà us farem arribar les persones que seran emplaçades. Tingueu en compte que solament farem la crida de les persones que formen part de la Borsa de funcionament ja que encara estem treballant amb les instàncies que ens han entrat dels opositors del cos de TPA d’entrada posterior.

La plaça del SCPG de Cornellà no pertany al cos de tramitació sinó al cos d’auxili judicial, per aquest motiu retirem la plaça de l’oferta.

PLACES-OFERTADES-TPA_06_JUNY

Edited: 19.35h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]

One thought on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: ACTE TELEMÀTIC TPA (6 JUNY)

Comments are closed.