departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Horari RC + Finalitza servei gratuït aparcament CJ

Companys/es

Que aceite de coche es mejor? MOVIL 1 O CASTROL?? - ForoCochesAdjuntem resolució del Ministre de Justícia, per la qual es deixa sense efectes la Resolució de 23 de març de 2020, restablint l’horari de treball ordinari en el Registre civil. Com bé sabeu, des del Departament ja es va informar el 12 de maig del retorn a l’horari ordinari del Registre Civil.

RESOLUCION-HORARIO-REGISTRO-CIVIL-FIRMADA

SYSSA,Señal Parking2 | PirineuwebAvui, a l’enllaç de l’Intranet que trobareu mes avall, s’ha publicat la següent notícia:

  • Finalització del servei excepcional d’aparcament gratuït per a funcionaris de la Ciutat de la Justíca (27.05.2020)

El dia 31 de maig finalitza el servei d’aparcament gratuït que URBICSA, concessionària de la Ciutat de la Justícia, va oferir als funcionaris de la Ciutat de la Justícia que prestaven s​​​​erveis essencials durant el període d’excepcionalitat.

 El servei de pàrquing tornarà a ser de pagament​ a partir del dia 1 de juny.

Promoció especial de tarifes d’aparcament per funcionaris remitida pel Departament👇

Proció-especial-pàrquing-CJ

VIST ARA EN LA CJ DE BARCELONA -NOUS PREUS-👇

Edited: 17.03h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]