Justícia - COVID19 Reivindicacions

ASIJ CAYALUNYA COMUNICA: Proves Covid-19 Madrid + Habilitació porta Carrilet -CJ Barcelona-

Companys/es

Que aceite de coche es mejor? MOVIL 1 O CASTROL?? - ForoCochesAvui hem presentat escrit al Departament perquè realitzin les mateixes proves a Catalunya que es faran per als funcionaris de Justícia a Madrid i així a reduir en la mesura del possible el risc de propagació i contagi en l’àmbit laboral.

Us informarem quan tinguem resposta.2 | PirineuwebTambé hem sol·licitat que habilitin entrades o que es trobin solucions per evitar aglomeracions de treballadors/es a l’entrada i sortida a la Ciutat de la Justícia de Barcelona. Després de la queixa que vàrem fer ahir, ens van dir que anaven a mirar de canviar-ho però que es feia així per la nostra protecció i per controlar l’aforament. Avui hem tornat a insistir, veiem que l’habilitació d’entrades o portes no implicaria res i guanyaríem tots/es més. No podem permetre que es continuïn donant les aglomeracions d’aquests dies amb els consegüents retards en els fitxatges i la pèrdua de temps.

Entrada CJ Barcelona -imatge no enfocada-
Sortida CJ Barcelona -imatge no enfocada-

Us informem que finalment ho hem aconseguit 💪 i que la Gerència i el Deganat han acordat que a partir de dimecres 3 de Juny s’obri Carrilet, només per a funcionaris i personal acreditat, de 7.30 a 9 i de 14.30 a 15.30 per facilitar els accessos, així que es desconcentrarà de personal l’accés de Gran Via.

ASIJ seguirà insistint, seguirà lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens escoltin, pels drets de tots els treballadors/es.

SEGUIM AVANÇANT

Edited: 21:07h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 647