departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: ACTUALITZACIÓ DE L’AVALUACIÓ DE RISCOS PER AL PERSONAL DE L’ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA – SARS-COV-2

Companys/es

Us adjuntem el document que hem rebut del Servei de Prevenció evaluant els riscos laborals del personal que treballa a l’àmbit de l’Administració de Justícia, en relació al canvi en les seves condicions de treball pel risc d’exposició al SARS-Cov-2.

20.5.20-Actualització-AR-i-Planificació-SRAJ

Edited: 11.54h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]

One thought on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: ACTUALITZACIÓ DE L’AVALUACIÓ DE RISCOS PER AL PERSONAL DE L’ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA – SARS-COV-2

Comments are closed.