departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Bones Pràctiques – COVID19

Companys/es

Seguint indicacions del Secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia, el Sr. Joan Abad, us penjem el Document de Bones Pràctiques de prevenció i protecció de la salut a edificis judicials front al risc de contagi per COVID19, en la seva versió definitiva.

Ha estat un treball cooperatiu i col·laboratiu amb la participació dels col·lectius d’operadors jurídics, les entitats sindicals (ASIJ va fer les seves aportacions) i l’assessorament del Departament de Salut.

Tot i el seu caràcter definitiu, és un document necessàriament obert i dinàmic, en funció dels escenaris i evolució de la pandèmia i les circumstàncies concretes de la represa gradual del funcionament de l’Administració de justícia, de conformitat amb les Fases de desescalament previstes pel Ministeri de Justícia.

Salutacions,

BPsPrevencióEdificisJudicials_22.05.20

ASIJ seguirà insistint, seguirà lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens escoltin, pels drets de tots els treballadors/es.

SEGUIM AVANÇANT❗

Edited: 12.21h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 596